2024-04-29 Promenader i Skatås

Nu har du ytterligare två tillfällen på dig innan sommaruppehållet 2024 att komma med och promenera i Skatås med likasinnade. Onsdagen den 1 maj träffas vi prick klockan 10.00 i bankens stuga i Skatås för en bensträckare i Skatås fagra natur. Du som tänkte gå och demonstrera på stan eller promenera i Skatås blir valet lätt. Skatås!!!
Onsdagen den 8 maj är det ”Grand Finale” på våra promenader i Skatås då vi alla tackar varandra för gott sällskap och går på ett långt sommaruppehåll.

Ps om du den 1 maj ändå vill göra två saker samtidigt dvs demonstrera och gå i Skatås vill jag föreslå följande. Kom och gå i Skatås och under tiden du går sjunger du för full hals 2024 års översättning av Internationalen,
Arbetets söner fläsk och bruna bönor sill och potatis och väggalusa sås…..
VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.