SEB SeniorClubs Golftävling eller bagen som försvann

Torsdagen den 16 maj samlades 14 golfsugna seniorer på Tjörns GK för att göra upp om titeln som årets Seniora Golfmästare samt den nya fina vandringspriset som vår kollega Seppo Kantola målat.

Dagens inleddes med att Seppo berättade om tavlan och alla deltagare förberedde sig för att ge sig i kast med banan som dagen till ära visade upp sig i strålande sol, dock med en del vind.

Allt flöt på bra tills sista bollen drabbades av akuta problem, Ulla Magnussons  bag försvann på hål 6.

Den var bara borta när dom puttat klart.

Var den stulen?

Hade den rymt?

Var den glömd på förra teen?

Nej, den hade rullat över kanten till en ravin. Men med förenade krafter så lyckades deltagarna lyfta alla klubbor, bag samt vagn upp på banan igen. Även om det ryktas om att bagen försökte rymma igen på nästa hål:-)

Tävlingen den vanns av Jan-Eric Magnusson på 34 P, endast av orsak att han hade bättre handicap än tvåan Linda Kesselbring. ( Det ryktas om att Linda aldrig mer skall prata med Janne ;-))

Övriga pristagare:

Trea Yvonne Holmgren 31 p

Fyra Ingela Gustavsson 30p

Femma Bo Ivarsson 29 p

Dessutom tävlade vi om vem som hade bäst förmåga att komma dit man siktade. Det hade Björn Fogelmark, som endast var 4 m från den flagga han och vi andra siktade på när vi utmattade kom till hål 16 högst upp på toppen av golfbanan.

Dessutom hade vi två stycken  som ogillade sina bollar mer än alla andra , alt bara var bäst på att slå långt, och skickade iväg dom så långt bort att ingen annan kunde få sin boll längre.

Nämligen Lena Nyström bland damerna och Bo Häggström bland herrarna.

vid tangenterna Janne Magnusson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.