Axel Munthes hemliga liv

Kristina Kappelin kom, sågs, lyssnades på och charmade 80 förväntansfulla SEB seniorer. Kristina berättade den sällsamma berättelsen om läkaren Axel Munthe som lät bygga Vila San Michele på Capri. En spännande historia om kärlek, hypnos, kolera och kultur. Och lite till. Med vackra bilder från Capri och San Michele fick hon oss alla att längta till den sägenomspunna ön.

Efter Kristinas berättelse var det dags att äta italiensk buffé med vin från Montepulciano. Stämningen var hög men när eftermiddagen drog mot kväll var det dags att skingras i mörkret och spridas likt höstlöven i vinden.

I morgon åker vi till Capri…

2 reaktioner till “Axel Munthes hemliga liv”

  1. Ja, det var sannerligen något alldeles extra att få lyssna till Kristina Kappelin. Överhuvudtaget tycker jag att det har varit många programpunkter av fantastiskt hög kvalitet; t ex den underbara konserten med Johan Möller Lekemo, resorna till Birgit Nilssons hem och museum och till Florence Stephens Huseby mfl
    Ett stort tack till Styrelsen för allt arbete ni lägger ner på detta!

  2. Hej

    Jag var och lyssnade på Kristina Kappelin. Väldigt trevligt att få träffa andra SEB pensionärer. Dessutom var det god mat.

    MVH/Björg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.