En helt galen kväll…

En kall novemberkväll. Lite snö i luften. Med andra ord perfekt att värma upp sig med lite rock och pop på La Cuvée med Senior Club. Vi samlas i valven en trappa ned där en tallrik med några skivor Salame Milano och Prosciutto med tomat och basilika samsas med en grönpepparpaté och en bit blåmögelost och en Schweisisk hårdost med det märkliga namnet ”Thunderstorm” står och väntar. Lite grönt och lite rött på tallriken ger färg.

I baren står en slags bartender och serverar vin och öl. Svåra val då det bland annat finns två olika sorters rött vin att välja på. Sorlet blir snabbt högt. Ordförande Gunnarsson har svårt att göra sig hörd då han likt en flygvärdinna (njaa, nästan som en flygvärdinna) berättar var de olika nödutgångarna finns. Alltså toaletterna. Snart dags för kvällens band att stiga upp på den lilla scenen.

Björn Österlund, mångårig medarbetare på SEB, har samlat ett gäng goa gubbar i varierande åldrar som alla gillar att spela rock och pop från 60 och 70-talet. De kallar sig för ”FourEverBan´d” hur det nu ska tolkas. De visar sig dessutom vara fem stycken på scenen. Hur är det med räknekunskaperna? De drar igång med en kavalkad av svängiga låtar. Snart fylls det lilla dansgolvet av hoppande, skuttande, klappande, gungande ynglingar i kategorin ”medelålders+” eller vad det nu heter.

Dansgolvets okrönte kung denna medryckande kväll blir utan jämförelse nyss nämnde Lennart Gunnarsson som lyckades dansa med de flesta närvarande. Kvinnor som män. Kvällens klimax stod dock John Travolta för, förvillande lik Geoffrey Anderton, när han för en kort minut (eller var det sekunder?) intog dansgolvet.

Så småningom kunde inte heller vår egen supermusiker Jörgen Larsson låta bli att kliva upp på scenen. Under stort jubel hängde han på sig en gitarr och rockade loss i några sköna låtar tillsammans med bandet.

Ja, det blev en helt galen kväll där sällan det motionerats så mycket av så många på en gång.

Av hänsyn till deltagarna, deras anhöriga, eventuella vänner, människor med svagt hjärta samt alla andra, kan inga bilder från detta ”event” publiceras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.