Vi hade i alla fall tur med vädret…

Sommarpuben 2016 inleddes med lite moln på himlen, men i takt med att alla seniorer spred solsken över trädgården bakom Norges hus, så kunde inte heller den riktiga solen motstå frestelsen att lysa över oss. Feststämning från allra första början! Vår nye grillmästare Janne var för dagen iförd full skyddsmundering med förkläde, skyddsglasögon och rejäla verktyg direkt från smedjan. Under överinseende från f.d. grillmästaren Kjell gick allt enligt plan. Mängder av burgare grillades och slank snabbt ned i halsarna på alla seniorer. Tomaterna tog slut, chips och nötter likaså men vad gjorde det när tillgången på vin och öl var obegränsad. Musiken skötte Anders Brynolf på bälgaspel och Jörgen Larsson på gitarr. Allsång, dans och allmänt mys. Vår ordförande hade lyckats planera in sin bemärkelsedag alldeles inpå vilket uppmärksammades med hurrarop, hyllningssång och champagneöverlämning. Se lite bilder som ligger och ”rullar” på första sidan.

6 reaktioner till “Vi hade i alla fall tur med vädret…”

 1. Det är inte utan jag saknar det kommande julbordet. Dock saknar jag nog inte vädret. Då är det nog bättre i mitt nya hemland Uganda. Fast jag längtar hemåt ibland måste jag erkänna. Kan dock inte besöka Luciafirandet som jag gjorde förra året. Måste stanna ”hemma” och spara ihop till min resa till Sverige i mars månad och min kommande 75-årsdag i kretsen av mina 3 ”barn” och 5 barnbarn. Ha en bra december med Luciafirande, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år tillönskas er alla i klubben!

  1. Hej Bosse,
   Vad gör du i Uganda ?

   Du minns väl ditt gäng i A-gruppen 5001 , slutet -70-talet ?
   Vi hade alltid så roligt när vi jobbade där alla tillsammans

   Hoppas vi ses nån gång på Seniorklubben !
   Varma hälsningar från Ulla Berg, Kullavik

 2. För att kommentera vädret i Uganda är det f.n torrperiod vilket innebär 26-30 grader. Helt klart godkänt för en nordbo eller hur?
  Varje gång jag får ett samtal från Sverige får jag frågan – hur är vädret? Mitt svar är alltid – sommar! Ställer dock samma fråga när jag ringer till Sverige – hur är vädret och det är ju inte bra?
  Snart kommer jag dock på Sverigebesök och detta innebär att jag träffar er alla på mars-puben den 16:e.
  Må så gott i det kyliga Sverige!

 3. Först och främst vill jag tacka försenast och Räkfrossan. Då det var ganska längesedan jag ätit räkor var njutningen desto större som ni kanske förstår.
  Min yngste son Jonas har nu äntligen genomgått sin efterlängtade levertransplantation och han mår bra! Växlade f.ö några ord telefonledes i morse och det kändes riktigt bra. Det är ledsamt när ens barn inte mår bra eller hur men nu kan han återigen blicka framåt?
  Avslutningsvis en fråga? Det kan hända att jag kommer på ett snabbesök till Sverige i juni och min fråga är då om det är någon Pub denna månad?
  Tacksam för svar.
  Bo Westling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.